Boek ons met kerst

Zoek je een swingend kerstconcert voor je kerstborrel? Boek ons en je haalt gegarandeerd een sfeervol muzikaal intermezzo in huis. De Juicers dashen through the snow, dreaming of a white X-mas! Klassiekers als ‘White Christmas’, Jingle Bells in een rockversie, Christmas Carols, Rhythm & Juice zingt het allemaal. Als dat geen (8-)stemmige kerst wordt…

We komen graag extra sfeer brengen op jouw kerstborrel of kerstfeest. Maar ook als kerstact in een winkelcentrum of verzorgingshuis zijn we te boeken. Voor meer informatie mail je naar info@rhythmjuice.nl of neem direct contact op met Hugo Helmes (06-42740293).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s