Ook op CD!

Geniet je ook van onze muziek? Goed nieuws: Hit Me! is onze laatste CD met prachtige a capella Rhythm & Juice klassiekers. Voor 10 euro (excl. verzendkosten) is-ie van jou. Bestel ‘m via info@rhythmjuice.nl. Lees hier de recensie  van BALK.

Afbeelding

Hit me! (2009)

 1. Hakuna matata (Elton John/Tim Rice)
 2. Still got the blues (Gary Moore)
 3. Karma blokkade (Paul Simon)
 4. Sign your name (Terence Trent d’Arby)
 5. Geen grenzen (Jimmy McCarthy)
 6. Circle of life (Elton John/Tim Rice)
 7. Easy (Lionel Richie)
 8. Oye como va (Tito Puente/Carlos Santana)
 9. More than words (Nuno Bettencourt/Gary Cherone)
 10. Tulpen uit Amsterdam (Ralf Arnie/Erik Franssen-van Aleda)
 11. Blackbird (John Lennon/Paul McCartney)
 12. Voel me goed (James Brown)

Schitterende vertalingen en de meestal goed getroffen solo’s nodigen mij uit om de groep ook live te zien en horen. Ik heb echt spijt dat ik niet naar hun optreden ben geweest: dat zal me in de toekomst niet meer overkomen!
(Don Henken, dirigent & arrangeur)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s