ONT-MOETEN: dubbelconcert 13 april

Op zaterdag 13 april treedt Rhythm & Juice éénmalig op met het Utrechts blazersensemble Tutti Saxi. Onder de noemer ‘ONT-MOETEN’ maken de blazers en de zangers er een gezamenlijk feestje van in Theater De Musketon in Utrecht.

Tutti Saxi is een straatorkest uit Utrecht en speelt swingende saxofoonmuziek met strakke percussieritmes in Zuid-Amerikaanse sfeer. De bruisende salsa en swingende mambo maken van elk optreden een spetterend feest! De band bestaat uit 25 muzikanten.

Het wordt een swingende avond met lekkere muziek en voetjes van de vloer na afloop tijdens de afterparty mét DJ. Wil je er bij zijn? Kaarten kosten 8,- en zijn te reserveren via info@rhythmjuice.nl. Reageer snel, want vol = vol.

Zet de datum vast in je agenda!

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s