Hoera! Nieuwe spullen!

Telecommers adverteren er volop mee: 4G is het nieuwste van het nieuwste voor je smartphone. Maar…door die nieuwe bandbreedte komen veel amateurmusici in de problemen, omdat hun draadloze apparatuur niet meer werkt op de oude frequenties. Gevolg: verplicht investeren in nieuwe spullen. Een kostbare grap, als je met 8 mensen individueel versterkt zingt.

Gelukkig, dankzij een genereuze bijdrage van het VSB fonds, kfHein Fonds, Elise Mathilde en het Prins Bernhard fonds, zijn we in staat geweest in oktober 2013 onze apparatuur te vernieuwen. Veel dank aan deze fondsen, die amateurkunst een warm hart toedragen en mede mogelijk maken!

vsbfondslogo prinsbernhardlogo elisemathildelogo kfheinfondslogo

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s