A matter of time…

IMG_1083

Parnassos, zondagmiddag 15.00 uur. Hapjes, drankjes, familie, vrienden, kinderen en glitterjurken: de omstandigheden waren prima voor een informeel, intiem afscheidsconcert met en voor Caroline. Van het verstilde ‘In a garden so green’ tot de ‘battle of babes’ in de swingende mash up van Royals/You’re the voice, het was een heerlijke muzikale middag met een terugblik op 11 jaar Rhythm & Juice, ooit door Caroline en Annemargreet samen opgericht. Dank aan iedereen die er bij was en natuurlijk adieu Caro, we zullen je lachbuien en je warme altgeluid missen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s