Kerst 2014

IMG_5428

Als de Sint en zijn pieten(discussie) het land uit zijn, is het tijd om de ballen uit het vet te halen en de boom op te zetten. En voor ons betekent het ‘Deck the hall’ en ‘Santa Baby’ afstoffen! Dit jaar zingen we ook een paar nieuwe kerstklassiekers, waaronder Sleigh Ride en een prachtig arrangement van Silent Night.

Komend weekend, 13 en 14 december, reizen we af naar Keulen om kerstliedjes te zingen op de sfeervolle kerstmarkt onder de Dom (en op andere leuke plekken met glühwein). Zaterdag 20 december trekken we al christmas carol-end door de binnenstad van Amsterdam. Kom je ons bekijken?

Fijne feestdagen allemaal!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s