Funny Valentine

Valentijnsdag was een uitgelezen gelegenheid voor Rhythm & Juice om in Café Wouters (Leeuwarden) het diner op te luisteren met a cappella zang. En de eerste keer in onze kleinere bezetting van 6 personen!

Mooie testcase ook, om uit te proberen welk repertoire wel en niet aanslaat in een kroegsetting. Op het programma o.a. de Bolero, een mash van Royals en You’re the voice, het prachtige Brothers in Arms met een solo voor bas Ben, en het swingende So what’s new.

Een impressie zie je op de foto. En eh….ja, we zijn bezig met een setje mobiele spotlights.

IMG_5749

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s