Zoek je een studio?

Het best bewaarde geheim van Groningen is ongetwijfeld dat zich daar de leukste opnamestudio van Nederland bevindt: Studio Spitsbergen. Leuke naam dachten wij, zo in het hoge noorden, maar het is gewoon de straatnaam waaraan de studio ligt. Midden tussen de boerderijen, echt op het platteland, in de gemeente Zuidbroek, kwartiertje met de auto vanaf Groningen stad.

Je kunt de studio huren voor een perfecte geluidsopname, maar ook het hele mixproces erbij laten doen. Bauke van der Laaken is een professioneel producer en studiotechnicus. En ook nog popmuzikant. Prachtige Pleyel in de studio, en gitaren in alle maten en soorten. De studio is heel intiem, en toch kan er rustig een koor van 25 mensen staan.

Het leuke aan de studio is de combinatie met een woongedeelte in hetzelfde gebouw (een voormalige boerderij) met 4 slaapkamer, een woonkamer, twee badkamers en een keuken. Te huur voor weinig extra. Zo combineer je een geluidsopname met een relaxed weekendje weg. Neem je eigen kookspullen mee, of laat Martha’s kitchen een prima maaltijd bezorgen. Dat deden wij, en dat beviel prima.

Kortom, verwen jezelf eens met een opname van je beste songs en maak er met je groep of koor een mooi weekend van. We kunnen het alleen maar aanbevelen. Alle info over beschikbare voorzieningen en prijzen vind je op www.studiospitsbergen.com. Bauke’s telefoonnummer is 06-24863738, zijn emailaimg_0809dres info@studiospitsbergen.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s