Wie is wie?

De zangers van Juice Vocal Band

Nienke Burgmeijer – sopraan

Nienke 3 maart 2020Een vrije, creatieve en muzikale denker, die gelooft dat muziek een taal is die iedereen kan leren spreken, ieder op zijn of haar eigen manier. Nienke geeft muziekles, dirigeert, arrangeert…en heeft zelfs nog tijd over om lekker te zingen bij Juice!

 

Elsa van Straaten – mezzosopraan

Elsa 3 maart 2020Elsa is onze kameleon. Leg haar een solo voor en ze geeft er een eigen kleur aan. Geheid succes bij het publiek (we kunnen er zelf ook geen genoeg van krijgen). Perfecte kasbewaarster en bühnebeest in één persoon. Hoe doet ze dat toch?

 

Annemargreet Dwarshuis – alt

Annemargeet 10 maart 2020Annemargreet is zeg maar de haarlemmerolie van Juice. Ze legt laagte onder de vrouwenklank, regelt, schrijft en regisseert. De bühne is haar passie. Een optreden moet ergens over gaan! Achtergrond in de Academie voor Expressie in Woord en Gebaar, ja daar heb je het al.

 

Tobi Jeger – tenor en muzikaal leider

Tobi 3 maart 2020Tobi leidt ons muzikaal. Met de scherpte van een Zwitsers zakmes werkt hij elke dinsdagavond aan onze perfecte samenklank. En dan maakt-ie ook nog eens het ene prachtige arrangement na het andere. Heerlijk met hem werken, zeker als-ie weer eens zoete lekkernijen meegenomen heeft.

 

Harry Juch – Bariton

Harry 3 maart 2020Onze nieuwste aanwinst Harry – fietst door weer en wind om Juice van een zwoel Barry Hay geluid te voorzien.

 

 

 

Thomas Hessels – bas

Thomas 3 maart 2020Terug van weggeweest – een pensioen zonder zingen, is geen pensioen!

 

 

 

De geschiedenis

Juice bestaat sinds 2003, toen de groep werd opgericht als Rhythm & Juice. Sinds 2015 heten we kort maar krachtig Juice.

Bij de start was het doel om op hoog niveau goede popliedjes te brengen, met een eigen gezicht. Caroline (inmiddels ex-Juicer) en Annemargreet namen het initiatief, en vonden zes medezangers met dezelfde ambitie. Rhythm & Juice was geboren.

Prompt won de groep een jaar later de eerste prijs op een Nederlands a cappellafestival. Sindsdien behoort Juice tot de top van dit muziekgenre in Nederland.

In 2010 heeft Tobias Jeger het muzikaal leiderschap overgenomen van Pepijn Lagerwey. Ondanks een paar wisselingen in de groep is de Juice identiteit al die jaren dezelfde gebleven: origineel, met humor en hartstikke muzikaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s