Wie is wie?

Juice bestaat sinds 2003, toen de groep werd opgericht als Rhythm & Juice. Sinds 2015 heten we kort maar krachtig Juice.

Bij de start was het doel om op hoog niveau goede popliedjes te brengen, met een eigen gezicht. Caroline (inmiddels ex-Juicer) en Annemargreet namen het initiatief, en vonden zes medezangers met dezelfde ambitie. Rhythm & Juice was geboren.

Prompt won de groep een jaar later de eerste prijs op een Nederlands a cappellafestival. Sindsdien behoort Juice tot de top van dit muziekgenre in Nederland.

In 2010 heeft Tobias Jeger het muzikaal leiderschap overgenomen van Pepijn Lagerwey. Ondanks een paar wisselingen in de groep is de Juice identiteit al die jaren dezelfde gebleven: origineel, met humor en hartstikke muzikaal.

Laura Koppenberg – sopraan
Het liefst zingt Laura de hele dag. Begonnen als kind-voor-kinderen. Gelukkig is er een cabaretière aan haar verloren gegaan, want nu is ze dat bij ons. Laura schrijft ook liedteksten – liefst morgen klaar – en ze presenteert en modereert.

Elsa van Straaten – mezzo
Elsa is onze kameleon. Leg haar een solo voor en ze geeft er een eigen kleur aan. Geheid succes bij het publiek (we kunnen er zelf ook geen genoeg van krijgen). Perfecte kasbewaarster en bühnebeest in één persoon. Hoe doet ze dat toch?

Annemargreet Dwarshuis – alt
Annemargreet is zeg maar de haarlemmerolie van Juice. Ze legt laagte onder de vrouwenklank, regelt, schrijft en regisseert. De bühne is haar passie. Een optreden moet ergens over gaan! Achtergrond in de Academie voor Expressie in Woord en Gebaar, ja daar heb je het al.

Tobi Jeger – tenor en muzikaal leider
Tobi leidt ons muzikaal. Met de scherpte van een Zwitsers zakmes werkt hij elke dinsdagavond aan onze perfecte samenklank. En dan maakt-ie ook nog eens het ene prachtige arrangement na het andere. Heerlijk met hem werken, zeker als-ie weer eens zoete lekkernijen meegenomen heeft.


Thomas Hessels – bariton
Thomas is een alleskunner. Schrijft liedteksten (www.thomashessels.nl), arrangeert en is ook nog eens organisatorisch actief. A capella is z’n passie, die baan in Den Haag hangt er maar een beetje bij.

Frank van Donkersgoed  – bas
Frank is ons fundament. Na omzwervingen bij diverse koren al weer jaren op zijn plek in onze basis. Met een achtergrond in drums en piano is-ie helemaal into de steady groove van de Juicy bass lines. En onze technische steun en toeverlaat bovendien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s