Kerstconcerten

Kerstconcerten 2019

21 december: Schiedam

Ook Juice boeken met kerst?

Het sneeuwt, de lichtjes branden, het is (bijna) december. Maar wat brengt je pas écht in kerststemming? Precies: sfeervolle muziek. En dat klinkt dan zo! (klik hier).

Kerst wordt één groot feest als je Juice op jouw receptie, borrel of evenement uitnodigt voor ’n kerstconcert. Ook zijn we te boeken voor kerstoptredens in ziekenhuizen en verpleegtehuizen. In winkelcentra brengen we graag sfeer tijdens het shoppen. Klik hier en hier voor een impressie. In 2012 vroeg lokaal radiostation Renswoude ons om de kerstuitzending op te luisteren. Dat deden we graag, en dat klonk zo. En zo, En zo.

Met Juice kun je alle kanten op. Bij een kerstborrel op een sfeervolle, kleine binnenlocatie zingen we onversterkt om een intieme sfeer neer te zetten. Op buitenlocaties en in winkelcentra zingen we versterkt en wordt het publiek als een magneet naar ons toe getrokken. En dan staat de sfeer meteen als een huis! Als we versterkt zingen, nemen we onze eigen apparatuur mee.

Ons honorarium is afhankelijk van lengte, doel en locatie van het optreden. Wees gerust, we vragen niet de hoofdprijs, we hoeven er niet van te leven.

Waar treden we op?

In het verleden hebben we kerstconcerten verzorgd voor (onder andere) het Rosa Spier Huis, het Openluchtmuseum Arnhem, Rabobank Utrecht, Winkelcentrum MegaStores in Den Haag, Kerstmarkten Keulen en Düsseldorf, Winkelcentra Kanaleneiland, City Plaza Nieuwegein, Purmerend, Diemerplein, Kerstmarkten in Amsterdam, Den Bosch en Utrecht, Victoria Hotel Amsterdam, Ziekenhuizen, Verzorgingshuizen, Christmas Canal Parade en Magna Plaza in Amsterdam.

Informatie en boekingen

Voor meer informatie en beschikbaarheid, mail naar info@juicevocalband.com of neem contact op met Annemargreet Dwarshuis, 06-51 16 53 75.

DSC_0086

PR JUice kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s